Söker du nya utmaningar eller önskar du komma vidare i karriären? Här hoppas vi att du ska kunna hitta ditt nästa drömjobb.

Bid Manager

Tillsammans med Infocare söker Woman Ahead just nu efter en Bid Manager. 

Är du kreativ och idérik, skicklig på att formulera dig i text så du söka detta roliga jobb.

Tjänsten Bid Manager är en nyckelroll i säljprocessen hos InfoCare. Du kommer leda och stötta deras säljteam med professionell och serviceinriktad support i affärs-, anbuds-, förhandlings- och avtalsfrågor inklusive rådgivning vad gäller prisstrategi och taktik. 

Läs mer om rollen samt hur du ansöker här

Projektledare Start-up Sustainable growth på Invest Stockholm Business Region AB

Har du ett stort intresse och engagemang för entreprenörsfrågor?

Som projektledare för Start-Up Sustainable Growth kommer du driva ett två-årigt projekt riktat mot utrikesfödda kvinnor i tillväxtföretag. Vi söker dig som gillar att driva och koordinera stora projekt och har en god analytisk förmåga.

Du ska ha ett starkt intresse för det lokala näringslivet i Stockholmsregionen och en vana att rapportera för externt finansierade projekt. Som projektledare för projektet kommer du att arbeta med koordineringen av projektets löpande arbete i Stockholm.

Det innebär att ansvara för slutrapportering och slutredovisning till Tillväxtverket, ansöka om ev. ändringar i projektet samt att medverka på och arrangera workshops, nätverksträffar och delta i möten kopplade till projektet.

Läs mer om rollen samt hur du ansöker här