Söker du nya utmaningar eller önskar du komma vidare i karriären? Här hoppas vi att du ska kunna hitta ditt nästa drömjobb.

Manta Wind söker fler medarbetare

Magnus Rahm är grundare och vd för Manta Wind. I dagsläget är Magnus nu ensam ägare och operativ i Manta Wind där ambitionen just nu i och med bolagets första såddinvestering som inletts är att ta in medgrundare och medarbetare till teamet samt att få en styrelse på plats. När bolaget nu är i ett sånt här tidigt skede så kan Manta Wind vara en perfekt start för dig som vill vara med och bygga ett hållbart bolag med önskan om att få in rätt kompetens. Har du erfarenhet av styrelseuppdrag eller att arbeta med liknande företag så kan Manta Wind vara något för dig. 

Har du vidare frågor angående de roller som efterfrågas kontakta magnus@mantawind.com Manta Wind är ett cleantech-företag som levererar kostnadseffektiva vindkraftslösningar för djupt vatten. Företaget grundades av uppfinnaren Magnus Rahm. Magnus har en doktorsexamen i teknikfysik från Uppsala universitet och har 15 års erfarenhet från marin vågenergi och flytande vindkraft Projekt- och teknikutveckling. Han har haft flera CTO-roller och har som konsult stött både flytande vind- och vågenergiföretag med teknisk projektledning och konstruktionstjänster för konstruktionsteknik. http://www.mantawind.com/

Co-founder - Shesize

Just nu söker SHESIZE en Co-founder som kan arbeta operativt med att ta fram säljstrategier för företagets tillväxt och utveckling. Har du även arbetat med e-commerce eller inom modebranchen tror vi att du kommer passa extra bra i den här rollen.

SHESIZE är ett svenskt varumärke som grundade 2019 av Emmeli Marmander. SHESIZE ambition är att skapa en lättillgänglig garderob med fokus på passform utan att kompromissa med design eller kvalitet.

Maila emmeli@shesize.se för mer information om rollen samt för att skicka in din ansökan!

Läs mer om SHESIZE här!

Bid Manager

Tillsammans med Infocare söker Woman Ahead just nu efter en Bid Manager. 

Är du kreativ och idérik, skicklig på att formulera dig i text så du söka detta roliga jobb.

Tjänsten Bid Manager är en nyckelroll i säljprocessen hos InfoCare. Du kommer leda och stötta deras säljteam med professionell och serviceinriktad support i affärs-, anbuds-, förhandlings- och avtalsfrågor inklusive rådgivning vad gäller prisstrategi och taktik. 

Läs mer om rollen samt hur du ansöker här

Projektledare Start-up Sustainable growth på Invest Stockholm Business Region AB

Har du ett stort intresse och engagemang för entreprenörsfrågor?

Som projektledare för Start-Up Sustainable Growth kommer du driva ett två-årigt projekt riktat mot utrikesfödda kvinnor i tillväxtföretag. Vi söker dig som gillar att driva och koordinera stora projekt och har en god analytisk förmåga.

Du ska ha ett starkt intresse för det lokala näringslivet i Stockholmsregionen och en vana att rapportera för externt finansierade projekt. Som projektledare för projektet kommer du att arbeta med koordineringen av projektets löpande arbete i Stockholm.

Det innebär att ansvara för slutrapportering och slutredovisning till Tillväxtverket, ansöka om ev. ändringar i projektet samt att medverka på och arrangera workshops, nätverksträffar och delta i möten kopplade till projektet.

Läs mer om rollen samt hur du ansöker här