Med digitalisering ökar efterfrågan på data exponentiellt, och det är inte bara den snabba ökningen av mobildata som driver denna tillväxt. Den växande samtrafikförmågan mellan alla tekniska apparater och tillhörande ”Internet of Things” spelar en lika central roll.

 

I framtiden kommer inte bara autonoma fordon att kommunicera trådlöst med varandra, utan också vardagliga föremål som kylskåp. Från sensorer och robotar i produktionsanläggningar till bärbara och hela smarta städer kommer miljarder nya anslutningar att skapas som beror på ett pålitligt nätverk som kan behandla enorma mängder data i millisekunder. Tillämpningsmöjligheterna för denna teknik är därför praktiskt taget obegränsade och har potential att skapa mervärde i alla tänkbara branscher.

 

Se Vontobels Tracker Certificate Open-End on Solactive 5G Technology Performance-Index här!

 

Avanza

Nordnet

Vontobel

www.nordicgrowthmarket.com

Delar av innehållet på Feminvests hemsida skall tolkas som marknadsföring och inte rådgivning. Artiklar är i viss mån finansierad av bolag. Detta inlägg avser ett sådant samarbete. Inget investeringsbeslut bör fattas utan en klar förståelse av de risker som är inblandade. Att investera kommer med risker som i kan leda till förlust av delar eller hela insättningen. Sträva därför efter att vara en medveten investerare!

Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du får ta del av inbjudningar, artiklar samt investeringsnyheter från oss.

Tack, du kommer att höra från oss framåt!