I veckans Feminvest-podd träffar du Ingrid Clementson, grundaren av 100 House of HR Legal AB, när hon delar med sig av de vanligaste misstagen bland företag vid anställning. Hon ger också råd inför en eventuell uppsägning, i en konversation med Saba Saad, chef för EXPAND.

Vidare diskuterar Michaela Berglund de verkliga värdena av artificiell intelligens med Arli Mujkic, VD för EPTI, och entreprenören som började lära sig koda för hand och sålde sitt första företag innan han fick köpa champagne i Sverige. I en rapport från McKinsey i juni 2023 fastslogs att generativ AI skulle automatisera 60% till 70% av de anställdas arbetsbelastning, hur kan detta påverka dig?

 

100 House of HR Legal är företagens HR-rättsliga stöd, vilket förhindrar att arbetsrättsliga frågor eskalerar till lagbrott med skadestånd och rättsliga processer som följd.

Arli Mujkic är entreprenören som började lära sig koda för hand (penna och papper). Vid fjorton års ålder byggde han en 3D-motor som användes av NASA. Idag är han grundare och VD för det börsnoterade bolaget EPTI.

Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du får ta del av inbjudningar, artiklar samt investeringsnyheter från oss.

Tack, du kommer att höra från oss framåt!