I veckans avsnitt av Feminvest podden möter vi Sana Alajmovic som är medgrundare och VD för Sigrid Therapeutics AB (Sigrid). Bolaget som vill förebygga typ 2-diabetes och fetma.
I samtalet berättar Sana bland annat om sin entreprenörsresa.

Ett extra stort tack till veckans partners: Freetrade och JustInCase ♥️

 

Sigrid Therapeutics AB

Företaget har utvecklat en ny materialplattformsteknologi, SiPore™, som riktar sig mot livsstilssjukdomar genom att förändra hur våra kroppar smälter mat. SiPore® är en oralt administrerad medicinteknisk produkt för säker sänkning av blodsockernivåer hos personer med risk att utveckla diabetes, prediabetiker och nydiagnostiserade typ 2-diabetiker. SiPore är ett smaklöst och luktfritt vitt pulver som tas med vatten. Läs mer på Sigrids hemsida.

 

I betalt samarbete med Freetrade

Nu har Freetrade lanserat i Sverige. Gå till freetrade.io/feminvest, ladda hem Freetrade och börja investera courtagefritt i aktier.
Allt du betalar är en växlingsavgift på utländska aktier. Handla de mest populära amerikanska aktierna på ett ISK och tidigt nästa år lanseras även svenska aktier
Investeringar innebär en risk. Tidigare värdeutveckling är inte en garanti för framtida avkastning. Värdet på dina investeringar kan gå både upp och ner och du kan få tillbaka mindre än din ursprungliga investering. Freetrade tillhandahåller inte investeringsrådgivning. Andra avgifter tillkomma. Regler och villkor för ISK och allmänna villkor gäller.

 

I betalt samarbete med JustInCase

Svenskar är näst mest belånade i Europa och alldeles för få har tillräckligt livskydd. Visste du att nästan 1 av 3 familjer inte har råd att bo kvar om ena partnern avlider? Vilket är ett samhällsproblem – Det vill JustInCase ändra på.
Att teckna en livförsäkring hos JustInCase tar inte mer än två minuter, och den kostar inte mer än vad du betalar för ett par caffe lattes i månaden.
Trygga din familj till priset av ett par caffe lattes, gå in på justincase.se idag, och teckna en prisvärd försäkring i 3 enkla steg. Ingen bindningstid och gäller direkt! Spana in justincase.se/feminvest idag!

Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du får ta del av inbjudningar, artiklar samt investeringsnyheter från oss.

Tack, du kommer att höra från oss framåt!