I denna vecka av Feminvestpodden dyker vi in i hållbarhet. Vad är hållbarhet för Elin Myrström och Michaela Berglund ? Hur kan vi påverka vår elförbrukning hemma? Vilka bolag ser vi som intressanta nu inom hållbarhet?
 
Vi vill återigen tacka till alla er som deltog i eventet förra veckan. Du kan redan nu boka din biljett till nästa event med A Woman´s place. Du finner mer information på www.feminvest.se. Hemsidan är även är nylanserad!!! Så roligt! Berätta för oss vad du tycker om den.
 
Vi har även bjudit in @Alexander Emerén, Country Manager på @RareWine Invest.
Han går steg för steg igenom hur du kan använda vin som en investeringsform. Utan att behöva samla vinerna hemma, om du inte vill såklart! Vi vet att vädret kan påverka en vinskörd som gör att det blir både bättre och sämre år. Däremot visste vi inte att du som investerar i vin kan utnyttja och göra bra en investeringar på en dålig skörd. Vill du veta mer om RareWine Invest? Här kommer du till deras hemsida. 
 
Mer om detta i avsnittet! Avsnittet är lärande och bjuder på många skratt.
Dela gärna podden med en vän som är intresserad av vin!

Finns där poddar finns – Du glömmer väl inte bort att följa oss på Spotify, Soundcloud eller vart du helst lyssnar. Så du får en notis när vi uppdaterar podden ?
Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du får ta del av inbjudningar, artiklar samt investeringsnyheter från oss.

Tack, du kommer att höra från oss framåt!