I dagens avsnitt av feminvestpodden möter vi Louise Gertz. Louise har grundat det Danska bolaget Webrick, som utmanar den svenska bostadsförmedlaren, Hemnet.

Är du intresserad av ett onoterat bolag som är i full gång med planeringen av en notering? WeBrick är bolaget som utmanar Hemnet genom att erbjuda en plattform där säljaren själv får lägga upp sitt hem till försäljning.

feminvestpodden webrick

Feminvest podcast

Webrick riktar in sig på en notering inom 18 månader, och är en kostnadsfri och oberoende digital plattform för handel av hem som har tagit bort mäklaren och fastighetsbyrån från försäljnings- och köpprocessen. WeBrick hjälper sina användare med all formalia genom data och partners, där de steg för steg får stöd genom att sätta t.ex. försäljningspris och juridiska dokument. WeBrick arbetare med väletablerade affärspartners, noga utvalda att ge användare enkel tillgång till de tjänster och produkter som krävs för att köpa och sälja en bostad. Affärsmodellen går ut på att dessa partners betalar WeBrick per skickat affärslead.

 


English below:

In the feminvest podcast this week we meet Louise Gertz, the founder of Webrick.
Are you interested in an unlisted company that planning a listing?

The purpose of WeBrick is to make it easy and cheap for everyone to buy and sell their homes themselves through data and easy-to-understand digital tools. The platform, which is free for the seller, guarantees both transparency and self-determination throughout the selling and buying process. Now the company is investing in Sweden.

Read more about webrick here:

Read more about how you can invest in Webrick. 

 

Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du får ta del av inbjudningar, artiklar samt investeringsnyheter från oss.

Tack, du kommer att höra från oss framåt!