Välkommen på Investerar-och nätverksträff i Åre

Välkommen på Investerar-och nätverksträff i Åre

Välkommen till Feminvests allra första investerar-nätverksträff i Åre!

Till denna träff kommer vi att bjuda in ett par bolag att presentera. Förutom investeringsmöjligheter har du möjlighet att träffa likasinnade och självklart nätverka.
Under det här eventet kommer vi att vara i Future Fridays fina lokaler. Karin Gydemo Grahnlöf och Linda Wasell är duon bakom den Årebaserade byrån Future Fridays. De är erfarna facilitatorer ofta anlitade för affärsutveckling, kommunikationsuppdrag och i förändringsprocesser. De varvar fakta med inspiration och tar fasta på den erfarenhet som finns hos företagen. De senaste åren har de positionerat Sverige på den utländska marknaden och coachat hundratals företagare till mer lönsamma affärer. Bakgrunden från privat, offentlig och ideell sektor samt drivkraften i att se andra lyckas skapar ringar på vattnet för deltagande aktörer och beställare. Med basen i Åre och världen som arbetsfält är Future Fridays 2022 vinnare av Scandinavian Business Awards, “Best SME Development Agency – Sweden”.  Läs mer om Future Fridays här!

Biljetterna finns i ett begränsat antal. Anmälan krävs. Här kan du bli medlem och här se alla våra kommande event.

 

Information om Ängelnätverket

För att delta på Feminvests investerarträffar alternativt gå med i Feminvests ängelnätverk så behöver du ta ställning till nedan kriterier. För att delta på Investerarträffarna framgent behöver du vara en något van investerare för att bolagen ska få ut så mycket som möjligt av sin tid. Önskar du att lära dig mer om investeringar i onoterade bolag så arrangerar vi en utbildning på temat, Bli den bästa ängelinvesteraren, som kickar igång den 28 mars. Läs mer och registrera din intresseanmälan här! (Begränsat med platser)
Lägsta ticket size för att investera i bolag som pitchar hos Feminvest ligger på 100.000 SEK


Som en del av Feminvests Ängelnätverk har du möjlighet att delta på 4 Investerarträffar per år, samt ta del av pitch decks som gått igenom Feminvests kravprofil. Framgent kommer du även få möjligheten att saminvestera med Feminvest. Michaela Berglund, vd på feminvest, kommer att boka in ett möte med alla och en var ur Ängelnätverket för att berätta mer om vilka möjligheter som finns. Kontakta gärna henne här vid frågor kring detta, michaela@feminvest.seKostnaden för att vara en del av Ängelnätverket ligger på 1399 SEK per år.

(Priset är motsvarande ett årsmedlemskap hos Feminvest. Observera att du som är medlem i Feminvest Acadamy inte behöver betala för att bli medlem i Ängelnätverket också!)

Glöm inte att du även kan göra köp via ditt företag. Om du inte är medlem i Feminvests Ängelnätverk eller i Feminvest Acadamy men vill komma på en Investerarträff så kostar det 500 SEK per event, som du betalar inför varje event.Mat och dryck ingår alltid vid dessa tillfällen!

Jag vill betala för ett årsmedlemskap i Feminvests Ängelnätverk: Använd denna betallänk för att bli en del av Ängelnätverket!

Jag vill delta på en Investerarträff: Använd denna betallänk

 

Om Feminvest
Feminvest har ambitionen att inspirera och utbilda kvinnor att våga äga mer, både som investerare och som entreprenörer. Nätverket har för närvarande närmare 45.000 kvinnor i alla åldrar med den gemensamma nämnaren att de önskar se sitt ägande växa på olika sätt. Feminvest har även ett kvinnligt affärsängelnätverk som primärt investerar i kvinnliga entreprenörer eller jämställda bolag. www.feminvest.se

Följ Feminvest.
Linkedin, Facebook, Twitter, Youtube, Instagram

Lyssna gärna på Feminvestpodden som kommer ut varje tisdag.
Soundcloud, Spotify

Eventinformation

  Future Fridays, Åre Torg, Stationsvägen 23, Åre, 837 52 Åre, Sweden
}  mars 30, 2023
  torsdag, 17:00 till 19:00
n  Investerarträffar
  Featured, Investerträff
  http://www.feminvest.se
  info@feminvest.se
   Antal biljetter kvar: 19

Arrangör

   Feminvest
  info@feminvest.se

Boka din biljett

Antal biljetter kvar: 19

Plats

Share event

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!