Digital Aktieklubb: Trading för nybörjare – del 2

Digital Aktieklubb: Trading för nybörjare – del 2

Välkommen till den andra delen av Digital Aktieklubb – Trading för Nybörjare. Den här utbildningen i tre delar.

Denna gång kommer Feminvests ambassadör och daytrader Sofia Bäckström att gå igenom skillnaden mellan daytrading och swingtrading samt de vanligaste metoderna inom de två olika strategierna.
Eventet är även i samarbete med Vontobel, där Edvin från Vontobel kommer att bidra med sin expertis inom tradingprodukter och hur man använder dessa beroende på sin marknadstro. Denna gång kommer Edvin berätta om Bull och Bear certifikat. Boka din plats för del 3 här!

Trading innebär att man köper värdepapper eller finansiella produkter med avsikt att sälja dessa inom en kortare tid, vid ett visst pris eller vid någon annan (vanligtvis) förutbestämd händelse, i syfte att tjäna pengar. Under det här eventet får du lära dig skillnaden mellan olika typer av trading, en introduktion i teknisk analys och tips på hur du kan tänka gällande risk och strategi.

Hoppas vi ses!

 

Dessa träffarna är till för Feminvests medlemmar. Biljetterna finns i ett begränsat antal. Anmälan krävs.

 Alla är välkomna att delta på ett event helt gratis, kontakta isåfall info@feminvest för din bokning. Därefter krävs medlemsskap för att medverka på både våra fysiska och digitala events. Här kan du bli medlem och här se alla våra kommande event.

Vontobel

Läs mer om Vontobel här!

Om Feminvest
Feminvest har ambitionen att inspirera och utbilda kvinnor att våga äga mer, både som investerare och som entreprenörer. Nätverket har för närvarande närmare 45.000 kvinnor i alla åldrar med den gemensamma nämnaren att de önskar se sitt ägande växa på olika sätt. Feminvest har även ett kvinnligt affärsängelnätverk som primärt investerar i kvinnliga entreprenörer eller jämställda bolag. www.feminvest.se

Följ Feminvest.
Linkedin, Facebook, Twitter, Youtube, Instagram

Lyssna gärna på Feminvestpodden som kommer ut varje tisdag.
Soundcloud, Spotify

Eventinformation

}  april 04, 2023
  tisdag, 19:00 till 20:00
n  Investerarträffar
  Featured
  info@feminvest.se
   Antal biljetter kvar: 182

Arrangör

   Feminvest
  info@feminvest.se

Boka din biljett

Antal biljetter kvar: 182

Share event

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!