Digital Aktieklubb – Börspsykologi

Digital Aktieklubb – Börspsykologi

Välkommen på Digital Aktieklubb – Börspsykologi tillsammans med Christofer Andersson.

Under det här eventet kommer vi fokusera på några av de vanligaste mentala fallgropar som vi som investerare riskerar att hamna i. Det här är alltså ett event som ni inte får missa!

Alla kan lära sig räkna på bolag och göra estimat, men vad spelar dessa förmågor för roll om man inte har ett kallt sinne och en förmåga att förhålla sig till sina (panik) känslor samt tankar? Föreställ dig en kirurg som har alla högskolepoäng om kroppen och dess anatomi, men som vid minsta lilla blodsdroppe drabbas av panik… det kan bli… blodigt.
Fullt så blodigt behöver det inte bli och med hjälp av kunskaper om hjärnan och dess styrkor samt svagheter kan du lyckas navigera på börsen i såväl upp- som nedgång, för alla olika mentala fallgropar – biases – är förekommenade oavsett om det råder tjur- eller björnmarkand. Därför är börspsykologi så viktigt!

Christofer Andersson ha skrivit flera böcker om börsen och investeringar i allmänhet, men om de psykologiska aspekterna i investeringsprocessen i synnerhet. Hans först böcker har sålt slut i flera upplagor och i mars är han aktuell med sin nya – ”Mentala Modeller – för investerare som vill slå aktiemarknaden.”
Förutom sitt författande arbetar Christofer som gymnasielärare samt är förstelärare. Vidare har han studerat en master i pedagogik och är även skribent.

 

Använd koden: “CRIS10” och få 10 % på tre av hans böcker. Koden gäller fram tills den 26/2 – 2023, i i förlagets shop: https://pug.se/kategori/bocker/ekonomibocker/?
Erbjudandet gäller på dessa böcker:

Börspsykologi
MER Börspsykologi
Livet, Börsen & Allting

Följ Chirstofer på Twitter: don_crisse
Christofers blogg: https://tradevenue.se/fermentumvitae/blog

 

 

Länken till hur du ansluter till Zoom finner du nedan samt under “Eventinformation”.

Använd denna länk: https://us02web.zoom.us/j/4381570645
Meeting ID: 438 157 0645

 


Om Feminvest
Feminvest har ambitionen att inspirera och utbilda kvinnor att våga äga mer, både som investerare och som entreprenörer. Nätverket har för närvarande närmare 45.000 kvinnor i alla åldrar med den gemensamma nämnaren att de önskar se sitt ägande växa på olika sätt. Feminvest har även ett kvinnligt affärsängelnätverk som primärt investerar i kvinnliga entreprenörer eller jämställda bolag. www.feminvest.se

Följ Feminvest
Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram
Lyssna gärna på Feminvestpodden som kommer ut varje tisdag.
Soundcloud, Spotify

Eventinformation

}  februari 25, 2023
  lördag, 10:30 till 11:30
n  Investerarträffar
  digital aktieklubb, Investerträff
  info@feminvest.se

Arrangör

   Feminvest
  info@feminvest.se

Boka din biljett

Antal biljetter kvar:

Share event

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!