Aktieklubb Östersund – Portföljstrategi

Aktieklubb Östersund – Portföljstrategi

Välkommen på aktieklubb i Östersund, där vi pratar börs tillsammans. Denna gång ligger fokus på portföljstrategi och hur man arbetar med detta.

Vi går igenom innehåll, hur man bygger en portfölj, vad en strategi kan innehålla och vilken typ av värdepapper man ska spara i samt olika nyckeltal.

Att ha en tydlig strategi är ofta en bra idé och kan hjälpa mycket längs vägen. Genom att ha en uttalad strategi från början är det lättare att hålla fast vid sina investeringar, även om det skulle bli turbulent på världens börser. Om du till exempel köper en aktie och inte har en tydlig strategi från början är det lätt att börja tvivla på sin investering och sälja vid fel tillfälle – och därmed förlora mer pengar än om du hållt dig till strategin. Att komponera en riskspridd aktieportfölj, anpassad till just dina förutsättningar, är en av aktiesparandets viktigaste grundpelare.

– Signa upp dig på eventet bums, så ses vi i Östersund, eventet uppdateras löpande med information om plats!

Alla är välkommna att delta på ett event helt kostnadsfritt. Därefter krävs medlemsskap för att medverka på både våra fysiska och digitala events. Här kan du bli medlem och här se alla våra kommande event

Biljetterna finns i ett begränsat antal. Anmälan krävs.

⭐️ Frågor mottages gladeligen under eventet.

 


Om Feminvest
Feminvest har ambitionen att inspirera och utbilda kvinnor att våga äga mer, både som investerare och som entreprenörer. Nätverket har för närvarande närmare 45.000 kvinnor i alla åldrar med den gemensamma nämnaren att de önskar se sitt ägande växa på olika sätt. Feminvest har även ett kvinnligt affärsängelnätverk som primärt investerar i kvinnliga entreprenörer eller jämställda bolag. www.feminvest.se

Följ Feminvest
Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram
Lyssna gärna på Feminvestpodden som kommer ut varje tisdag.
Soundcloud, Spotify

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!