Webinar: Build your investment plan (ENG)

  • 23 januari 2024
  • Digitalt via Zoom
day
:
hr
:
min
:
sec

Kom igång och investera!

🚀 Dyk in i investeringarnas värld under vårt exklusiva webinar: “Skapa din investeringsplan” – fast denna gång på engelska. Var med oss under en dynamisk session där vi fördjupar oss i målsättning, utforskar olika investeringsmöjligheter och avslöjar strategierna som används av våra förebilder.

🎯 Först och främst, låt oss utforska betydelsen av att sätta ambitiösa ekonomiska mål. Genom att tydligt definiera dina mål skapar du en vägkarta för din ekonomiska framtid. Det kan vara allt från att spara för en drömsemester till att bygga upp en ekonomisk buffert för framtida utmaningar. Vårt webinar kommer att ge dig riktlinjer för att formulera och uppnå dessa mål på ett realistiskt sätt.

Genom att delta kommer du inte bara att lära dig om olika strategier som framgångsrika individer använder sig av, utan också få insikter i hur du kan tillämpa dessa strategier till din egna ekonomiska resa. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer detta webinar att utrusta dig med de nödvändiga verktygen för att låsa upp ditt ekonomiska framgångsrecept!

Så, är du redo att ta kontroll över din ekonomiska framtid? Anmäl dig nu för att säkra din plats till detta spännande webinar! Det är din möjlighet att ta det första steget mot en framgångsrik ekonomisk framtid. Vi ser fram emot att dela denna kunskapsrika och interaktiva session med dig!

Anslut här: https://us02web.zoom.us/j/4381570645
Meeting ID: 438 157 0645

Om Feminvest
Feminvest är idag Sveriges största hub för kvinnliga entreprenörer och investerare med närmare 50.000 registrerade deltagare. Där syftet och visionen är att accelerera kvinnligt ägande, och genom detta också uppnå en mer jämlik fördelning av förmögenhet och kapital mellan kvinnor och män.

Hitta till Feminvests olika initiativ: ACADEMY, EXPAND och ANGEL NETWORK.

        

  • Time : 18:30 - (Europe/Stockholm)

Registration Deadline Expired!!

Related Events

Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!