Webinar: 10 steg för att bli en investerare (SV)

  • 6 februari 2024
  • Digitalt via Zoom
day
:
hr
:
min
:
sec

Kom igång och investera!

Vi fortsätter vår resa genom investeringsvärlden med vårt andra webinar: “10 steg för att bli en investerare” på svenska. Denna gång dyker vi djupare in i verktygens värld som kommer att forma din framgångsresa.

📈 För att kickstarta, lär dig att öppna och utnyttja ett Investeringssparkonto (ISK). Upptäck hur detta blir nyckeln till att bygga en robust portfölj och minimera skattekonsekvenserna. Avgifter kan vara knepiga, och vi kommer att guida dig genom olika typer och hur du håller dem påverkan på din avkastning minimal. Att bemästra dessa avgifter är nyckeln för att optimera din investeringsstrategi.

💡 Ränta-på-ränta-effekten är som magi inom investeringar. Vi visar hur du kan använda denna princip för att maximera tillväxten av din portfölj över tid med konkreta exempel och vägledning. Utforska olika portföljstrategier, anpassa dem efter din risktolerans och investeringsmål. Vi kommer att diskutera diversifiering, tillgångsallokering och andra nyckelaspekter för att bygga upp en stark och hållbar portfölj.

Denna session är din personliga vägvisare till konkreta verktyg för att lyfta dina investeringar till nästa nivå. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet, ge din ekonomi en boost – säkra din plats redan idag! 🚀

Om Feminvest
Feminvest är idag Sveriges största hub för kvinnliga entreprenörer och investerare med närmare 50.000 registrerade deltagare. Där syftet och visionen är att accelerera kvinnligt ägande, och genom detta också uppnå en mer jämlik fördelning av förmögenhet och kapital mellan kvinnor och män.

Hitta till Feminvests olika initiativ: ACADEMY, EXPAND och ANGEL NETWORK.

        

Tags

Free
  • Time : 18:30 - (Europe/Stockholm)

Registration Deadline Expired!!

Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!