Loading Events

« All Events

Välkommen till en tjejkväll med tema pension

February 12 @ 17:00 - 19:00

Snart kommer det årliga orange kuvertet från Pensionsmyndigheten och kanske känner du dig inte riktigt säker på om du kommer förstå det?

Pension kan kännas som ett klurigt och avlägset ämne, men ju mer man kan om det så förstår man också varför det är så viktigt att få det rätt från början. Kan du påverka din pension? Ja, så klart! Den här kvällen går vi igenom på vilka olika sätt tillsammans med Mangold Fondkommission i den ljuvliga butiken Winston & Elle på Mäster Samuelsgatan i Stockholm.

Du är varmt välkommen från klockan 17.00 för något att äta och dricka. Vi drar igång med en introduktion om pension klockan 17.30 följt av Mangolds pensionsexpert Susanne Farme som presenterar Mangolds pensionserbjudande och går igenom hur du, både som privatperson och entreprenör, kan tänka och göra med pensionen. Eventet beräknas sluta runt 19.30.

Då eventet har begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller.

Om Mangold: Mangold – entreprenörens bästa finansiella partner

Mangold Fondkommission erbjuder finansiella tjänster till företag, institutioner och privatpersoner. Bolaget har, sedan det grundades för 20 år sedan, gått från att vara den lilla uppstickaren i branschen till att idag vara en av Sveriges ledande aktörer inom flera tjänsteområden, nischad mot entreprenörer. Som finansiell partner är Mangold ett stöd för bolagens utveckling, och bidrar därmed till nya innovationer, värden och arbetstillfällen i Sverige.

Om Winston & Elle:

Vinnare av Swedish Retail Awards 2018 som ”Årets butik”.

För fem år sedan öppnade Winston & Elle sin första fmodebutik i Sundbyberg och i under 2018 öppnades den andra butiken. Företaget satsar på egen, unik design och handplockade varor för dam, herr och barn. Grundarna Jessica Raynee och Daniel skapade den butik de själva drömde om.