Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Investeringar i onoterade bolag

January 16 @ 17:00 - 19:00

Wellnox har expanderat snabbt och nu byggt en fabrik för att nu kunna accelerera – ett svenskt livsmedelsföretag med stark tillväxt!

Investera i onoterade bolag är ett spännande sätt att tidigt komma åt bolag som expanderar i ett tidigare stadium men det finns även många goda råd på vägen.

Välkommen till en investeringsträff där du får träffa det spännande bolaget Wellnox samt även får med dig konkreta råd i hur du som investerare kan planera när du investerar i onoterade bolag.

Sedan starten 2015 har Wellnox haft en spännande tillväxt. Den stora expansionsresan har bara börjat för nu blickar bolaget framförallt västerut mot den enorma amerikanska marknaden där de redan har avtal med två butikskedjor.

Under 2018 såldes närmare 700 000 liter RÅ bara i Sverige, och idag finns vi i över 600 butiker. För att hantera den ökade efterfrågan har vi under det gångna året startat en egen fabrik i Norrköping. Men det är inte bara hemma i Sverige det händer saker. I november 2019 gick första lasset till USA – och det är bara början.

Nu crowdfundar bolaget för att kunna fortsätta expandera och bjuder in investerare till att vara med poå bolagets resa framåt.

Vad är crowdfunding?

Crowdfunding innebär att en stor grupp individer med små summor hjälper till att finansiera en verksamhet, istället för att en eller ett fåtal investerare bidrar med en större summa. För så lite som 1050 kr kan du alltså köpa aktier och bli delägare i företaget bakom RÅ – och ju mer du väljer att investera, desto mer förmåner får du ta del av!

Du är varmt välkommen från klockan 17.00 för något att äta och dricka.

Eventet har begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller.

www.wellnox

Om Wellnox

Wellnox är ett initiativ för att fler människor ska få tillgång till naturliga produkter direkt från naturens eget skafferi. Bolaget fokuserar på rena råvaror av bästa kvalitet. Det pågår mycket och intensiv forskning idag inom en mängd områden och det diskuteras flitigt hur det vi stoppar i oss påverkar vår hälsa. Entreprenörerna bakom initiativet heter Mats Tärning, tidigare egen företagare och entreprenör inom framförallt IT, och Thomas Sjölander, också egen företagare och entreprenör. Intresset föddes i samband med att Thomas fick en hjärtinfarkt sommaren 2013. Thomas har genetiska förutsättningar och han började noga studera vilka faktorer som faktiskt kan påverka för att inte råka ut för samma sak igen. Han mådde dessutom dåligt av medicineringen. Det var så Thomas kom i kontakt med medicine doktor Olle Haglund och professor Karl E. Arfors, samt Mats Tärning som idag står bakom initiativet Wellnox. Idénkomatt dela med sig till andra människor. Efter många och långa möten med MD Olle Haglund och professor Karl Arfors beslutade de sig för att starta egen produktion av initialt rödbets- och lingonjuice i några olika kombinationer, bland annat med granatäpple. Därmed var produktserien RÅ född.