Loading Events

« All Events

Hur du skalar upp ditt bolag!

November 26 @ 08:00 - 09:30

En frukost där du får lära dig mer om hur skalar upp din bolagsidé!

1. Invest Stockholm lanserar Mentorskap för kvinnliga entreprenörer

2. Kickstarta tillväxtresan med Almi Invest

Hur organiserar du dig för att kickstarta en tillväxtresa? Almi ger en överblick kring kritiska frågor och effektiva åtgärder.

3. Hur ska du tänka runt riskkapital med Feminvest

Hur ska du förbereda din verksamhet för riskkapital och vilken investerare är rätt för dig? Feminvest reder ut grunden när du ska accelerera din verksamhet.

Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar för att Stockholm ska erbjuda bästa möjliga förutsättningar för befintliga företag att växa och för nya företag att starta och etablera sig i Stockholm och regionen. För att Stockholm ska fortsätta att generera tillväxt är det viktigt att vara en attraktiv stad för talanger och investeringar.

Om Almi

Almi erbjuder lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Såväl företag i startupfas som befintliga företag. Genom dotterbolaget Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé.

Om Feminvest

Feminvests ambition är att utbilda och inpirera runt investeringar, entreprenörskap och riskkapital. Vi har även ett ängelinvesterarnätverk där kvinnliga investerare erbjuds investeringsmöjligheter i kvinnliga entreprenörer eller jämställda bolag.

Details

Date:
November 26
Time:
08:00 - 09:30
Website:
https://www.eventbrite.com/e/hur-du-skalar-upp-ditt-bolag-tickets-77788705111