Loading Events

« All Events

Feminvest Summit – Fearless & Sustainable

May 25 @ 17:30 - 20:00

Feminvest lanserar en årlig mötesplats för kvinnliga entreprenörer och investerare – Feminvest Summit, med tema Fearless & Sustainable!

Eftersom att trycket på våra event alltjämt ökar, vill vi möta efterfrågan genom att anordna en lite större årlig mötesplats för kvinnliga investerare och entreprenörer.

Temat för eventet är FEARLESS och SUSTAINABLE och syftar till det faktum att kvinnor börjar ta mer risk när de har kunskap och ett forum för att prata om sina ambitoner ekonomiskt. Vidare hållbarhet då 72% av nätverket anser det vara viktigt när de investerar.

Det kommer att finns två salar att besöka, den ena kommer att rikta sig mot dig som investerare och den andra för entreprenörer.

Anmäl vilken sal du helst vill lyssna in på!

Förutom en lärorik och intressant kväll, kommer vi att bjuda på tilltugg, dryck, underhållning och en hel del överraskningar!

Varmt välkomna till en kväll med Feminvest!

Om Feminvest

Feminvest har ambitionen att inspirera och utbilda kvinnor att våga äga mer, både som investerare och som entreprenörer. Nätverket har för närvarande närmare 25.000 kvinnor i alla åldrar med den gemensamma nämnaren att de önskar se sitt ägande växa på olika sätt. Feminvest har även ett kvinnligt affärsängelnätverk som primärt investerar i kvinnliga entreprenörer eller jämställda bolag.