Ängelinvesterarträff med Ridge Capital

  • 8 februari 2024
  • LE Östermalm | Jungfrugatan 7A, 114 44 Stockholm
day
:
hr
:
min
:
sec

Exklusiv träff för ängelinvesterare

Varmt välkommen till en exklusiv ängelinvesterarträff i samarbete med Ridge Capital på LE Östermalm! Vi ser fram emot en kväll full av spännande insikter och nätverkande.

När: 8 februari 17.00 – 20.00
Var: LE Östermalm | Jungfrugatan 7A, 114 44 Stockholm 

Under kvällen kommer du att få ta del av Ridge Capitals unika vision på ett sätt som inte bara informerar utan även inspirerar. Utöver detta får du inte bara ta del av pitchar, utan också chansen att nätverka tillsammans med andra likasinnade. Givetvis bjuder kvällen även på god mat och dryck för att göra upplevelsen komplett.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att fånga upp framtidens affärsidéer, umgås och njuta av en minnesvärd kväll på LE Östermalm. Vi ser fram emot att välkomna dig den 8 februari!

Det är först till kvarn som gäller då vi har ett fåtal platser tillgängliga.❤️
Är du intresserad av att veta mer om Feminvests ängelnätverk och hur du kan bli en del av det? Läs mer och bli medlem här.

Om Feminvest
Feminvest är idag Sveriges största hub för kvinnliga entreprenörer och investerare med närmare 50.000 registrerade deltagare. Där syftet och visionen är att accelerera kvinnligt ägande, och genom detta också uppnå en mer jämlik fördelning av förmögenhet och kapital mellan kvinnor och män.

Hitta till Feminvests olika initiativ: ACADEMY, EXPAND och ANGEL NETWORK.

        

  • Time : 17:00 - 20:00 (Europe/Stockholm)

Purchase Ticket

0.00
0kr

Related Events

Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!