Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Ängelinvesterarträff med Breitling

augusti 29 @ 16:00 - 18:00

Exklusiv träff för ängelinvesterare

Varmt välkommen till en exklusiv ängelinvesterarträff i samarbete med Breitling! Vi ser fram emot en eftermiddag full av spännande insikter och nätverkande.

När: 29 aug kl 16.00 – 18.00
Var: Breitling Boutique | Biblioteksgatan 7, Stockholm

Under träffen kommer du att få ta del av Breitlings unika historia och utbud på ett sätt som inte bara informerar utan även inspirerar. Under träffen kommer du få lära dig hur AI kan appliceras på olika typer av bolagsnischer av av en enastående experter på området. Utöver detta får du inte bara ta del av pitchar, utan också chansen att nätverka tillsammans med andra likasinnade. Det bjuds på plock och dryck för att göra upplevelsen komplett.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att fånga upp framtidens affärsidéer, umgås och njuta av en minnesvärd eftermiddag hos Breitling. Vi ser fram emot att välkomna dig den 29 augusti.

Det är först till kvarn som gäller då vi har ett fåtal platser tillgängliga.❤️
Är du intresserad av att veta mer om Feminvests ängelnätverk och hur du kan bli en del av det? Läs mer och bli medlem här.

Om Feminvest
Feminvest är idag Sveriges största hub för kvinnliga entreprenörer och investerare med närmare 50.000 registrerade deltagare. Där syftet och visionen är att accelerera kvinnligt ägande, och genom detta också uppnå en mer jämlik fördelning av förmögenhet och kapital mellan kvinnor och män.

Hitta till Feminvests olika initiativ: ACADEMY, EXPAND och ANGEL NETWORK.

        

Detaljer

Datum:
augusti 29
Tid:
16:00 - 18:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://feminvest.se/event/angelinvesterartraff-med-Breitling/

Plats

Breitling Official Boutique
Biblioteksgatan 7
Stockholm, 11144 Sweden
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
För medlemmar
kr0.00
35 available
Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!