Möt vår Ambassadör: Sara Hoffman

 

Vad gör du när du inte jobbar med Feminvest?
En fot är i en helt annan bransch, jag är Product Compliance Manager på ett produktbolag.
Men min hobby ägnas åt trading och investering.

Vad investerar du i?
När jag investerar är det oftast inom teknik; både i aktier inom teknikbolag eller i Crypto och blockkedja. Har även investerar i ICO:er och commodities så som vin och tryffel för att diversifiera lite.

Hur har du hanterat börsåret 2022 som varit utmanande?
Det klart att man vill blunda ? då tillgångarna gått ner, men eftersom det jag investerat i är bolag jag tror på, på sikt, så jag har delvis fortsatt att fylla på i nedgången då det är fundamentalt starka projekt/bolag men har även fonder i botten för att ha mer trygghet i botten.

Vad tänker du om 2023, gör du några förändringar i din investeringsstrategi?
Året ligger fokus på förfina min trading, och även lära mig mer om börs psykologi. Jag följer min tradingplan och den utvärderas kontinuerligt för att se om jag behöver korrigera något. Men i övrigt kommer jag nog inte göra några förändringar utan jag håller mig till min plan ?

Hur kan man få kontakt med dig?
Sociala medier
Instagram: @sara_bism

Hur får du inspiration till din portfölj?
Lyssnar på poddar och jobbar med mentorer och utbildningsplattformar som tipsar och analysera för att fördjupa min kunskap och ta rygg på dem som kommit längre än mig.

Har du någon kvinna som förebild inom entreprenörskap?
Jag blir alltid imponerad av kvinnor som valt att gå andra vägar som att bli investerare eller entreprenörer, så alla kvinnor i detta forum gör mig alltid inspirerad och imponerad. Jag lyssnade även på Ishtar Touailat på ett Google event för flera år sedan och har följt henne sedan dess. Andra intressanta kvinnor är, Mia Ingelström och Andra Farhad.

Vilken bok läser du just nu?
Trading in the Zone, för att få en djupare förståelse för hur vårt mindset påverkar och styr oss, varför det är så lätt att få FOMO när det kommer till investeringar och hur man hanterar denna känsla för att bli att fatta bättre beslut.

Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du får ta del av inbjudningar, artiklar samt investeringsnyheter från oss.

Tack, du kommer att höra från oss framåt!