Möt vår Ambassadör: Julia Granat

Vad gör du när du inte jobbar med Feminvest? När jag inte jobbar med Feminvest driver jag mitt egna företag inom affärsutveckling och studerar läkemedelsanalys (kemi).

Vad investerar du i? Jag försöker investera långsiktigt och hållbart till 80%, men älskar life science och har även en portfölj där jag investerar i forskningsbolag, biotech och läkemedelsföretag.

Hur har du hanterat börsåret 2022 som varit utmanande? Trots ett omtumlande 2022 har jag fortsatt med mitt månadssparande och egentligen fortsatt med samma strategi, jag försöker allting tänka ”it’s not about timing the market, it’s about time in the market.

Vad tänker du om 2023, gör du några förändringar i din investeringsstrategi? Jag kommer fortsätta med samma strategi, däremot kommer jag investera lite högre summor då jag jobbat med att maximera min lön och kapa onödiga utgifter de senaste månaderna.

Hur kommer man i kontakt med dig? Jag älskar att connecta med engagerade kvinnor och ni får gärna kontakta mig via sociala medier eller släng iväg ett mail om ni vill bolla något ?
Linkedin
Facebook
Instagram: @juliasaragran
– Mail: juliagranat@live.co.uk

Hur får du inspiration till din portfölj? Jag älskar att läsa och läser mycket tidningar och böcker om investerande och aktiesparande. Det finns lika många strategier som det finns människor men genom att läsa mycket kommer man så småningom fram till vad som passar en själv!

Har du någon kvinna som förebild inom entreprenörskap? Jag är riktigt imponerad av Andra Farhad och Gunilla von Platen. Vi har ett riktigt stort problem i samhället med att kvinnor med utlänsk härkomst äger minst, investerar minst och driver minst antal företag. Tipsar om deras böcker ”Draken i rummet” och ”Börshajen”!

Vilken bok läser du just nu? Just nu ska jag precis börja läsa Andra Farhad’s uppföljare ”Framgång”. Ser speciellt fram emot kapitlet om förhandling, då jag ser mig själv som en förhandlare av rang och anser att allting går att förhandla om!

Vilken gäst skulle du vilja se på Feminvests årliga event; Fearless, som äger rum på den internationella kvinnodagen ? Som den vetenskapsnörd jag är hade det varit en dröm att lyssna på Elina Berglund som är partikelfysiker och som utvecklat preventivmedelsappen Natural Cycles eller Fredrika Gullfot som är civilingenjör och teknologie doktor i Bioteknik och som grundat företaget Simris Alg, som tillverkar superfood gjorda av alger.

Fearless – Where female entrepreneurs & investors meet.

The successful event is back on international women’s day

We are so excited to welcome you to a whole day of learning, networking, panel debates, and discussions. You can also look forward to a bunch of lovely surprises and entertainment.
The previous event had a long waiting list so make sure you secure your ticket on time.

Anmäl dig till Fearless här

Feminvest_newsletter

Registrera dig för att få hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Feminvest

You have Successfully Subscribed!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du får ta del av inbjudningar, artiklar samt investeringsnyheter från oss.

Tack, du kommer att höra från oss framåt!