Nu är jag här!

Min introduktionstext till Feminvest har jag fnulat på ett tag i och med att jag inte har någon erfarenhet av att investera. Förutom ett investeringssparkonto jag satte upp strax efter studenten som jag dock inte kikat på sen dagen jag tömde det för att åka ut och resa. 

Men jag har insett att jag kan inte längre mörka detta. Det är dags att ge min ekonomi den bästa förutsättningen till att bli så bra som den kan bli. Så ni får helt enkelt haka på min resa. Jag tänker att jag kommer att skriva det jag själv skulle behöva läsa för att börja helt enkelt.

Men från det ena till det andra, jag tänkte berätta om hur jag hittade till Feminvest och Michaela Berglund. 

Jag är den där kompisen som ofta har ett nytt spår på gång, och för ett år sedan var jag där igen. Jag ville göra något nytt men jag visste inte alls vad. Det jag visste var att jag ville arbeta med något som gör skillnad i det stora hela. Otroligt luddigt, jag vet! Men jag hade arbetat länge inom retail framförallt i butik men också inom e-handel. Jag kände mig ganska färdig med det och ville göra något helt annat. Med min utbildning till Marknadskoordinator, och liknande roller i bagaget, så tänkte jag att jag har hur många valmöjligheter som helst.

För att få inspiration bestämde jag mig för att jag behöver träffa människor som inspirerar, motiverar och som brinner för det dom gör. Jag visste att behöver omge mig själv med människor, (kvinnor framförallt) som jag tycker är allmänt grymma. Så jag började kontakta kvinnor i olika branscher som jag kände mig inspirerade av, för att be om ett möte, en fika eller bara ett samtal för att prata lite allmänt om livet, jobbet och för att fråga rätt upp och ner, hur deras tankar går, vad har dom för tips, vad har dom gjort för att hamna där dom är idag? och vad kan jag anamma för att bli den bästa personen jag kan bli.

Vem tror ni dök upp på min radar? Jo Mikaela Berglund.  

Såklart ställde hon upp och jag gick ifrån mötet och kände mig inspirerad. Sen dess har vi haft kontakt lite av och till under årets gång. Jag tackade nämligen ja till ett jobberbjudande och tänkte att nu har jag hamnat rätt. Men icke, strax innan årsskiftet nu 2020 bestämde jag mig mig för att ge mig själv den allra bästa presenten, tid.

Jag sa upp mig och under min tid hemma insåg jag att jag verkligen inte vill vara på en arbetsplats bara för att dra in en hygglig lön. Jag ville älska mitt jobb (också). Jag hade sedan länge kommit underfund med att jag ville arbeta med något som främjar kvinnor, jag vill träffa folk och jag ville vara kreativ. Mötet med Mikaela dök upp i bakhuvudet och jag kände att SÅKLART.
Det är ju dit ska jag ska.

Jag mailade Michaela och huxflux vara det helt rätt tajming för mig och Mikaela att börja arbeta tillsammans.

Så, ja. Nu är jag här!

Join the conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *