Hur du kan sänka dina transaktionsavgifter med 40%

Är du också trött på betallösningar med dolda avgifter och krångliga prismodeller?

8 av 10 sänker sina avgifter

Ingen vill betala mer än de måste, men i en värld av hundratals olika korttransaktionsavgifter är det ofta exakt vad som händer. Prissättningen av korttransaktioner är en komplicerad blandning av olika avgifter från de olika delarna av betalningsekosystemet, och företag har traditionellt haft begränsad insikt i vad de faktiskt betalar för. Företag som använder Betalguiden som jämförelsetjänst sänker kostnaden för sina rörliga kortavgifter med upp till 40% varje år.

Transaktionsavgift

Kortinlösaren, som hanterar dina transaktioner i en betalterminal tar i regel betalt genom en procentsats på varje transaktion. Ofta använder inlösaren en prismodell som innebär att du betalar olika procentsatser för alla olika korttyper (debetkort är exempelvis i regel billigare än kreditkort). 

Sveriges enda prisjämförelsesida

Betalguiden grundades 2017 och är den enda prisjämförelsesidan inom kortbetalningar i Sverige för handlare och de erbjuder dig: 

  • Kostnadsfri prisjämförelse mellan de största aktörerna
  • Omedelbara prisförslag utan väntetid
  • Offert som möjliggör enkel jämförelse mellan leverantörer och full insyn i kostnaderna
  • Ett bredare utbud av betallösningar att välja mellan

Det ska vara enkelt att byta kortinlösenavtal

Uppdatera din kortterminal med Betalguiden upphandlade avtal som ger dig låga kortavgifter och blixtsnabb utbetalning. Du behöver inte byta bank eller kortterminal för att teckna avtalet.

Om Betalguiden

Betalguiden vill sänka kostnaden för kortbetalningar för dig som driver ett litet eller medelstort företag. Insynen i branschen är begränsad och det är svårt att göra jämförelser mellan leverantörer. Här kommer företaget in! Genom Betalguiden kan du enkelt se hur du sparar pengar på att välja rätt betallösning. Betalguiden omförhandlar avtal för kortinlösen till hundratals företag varje år. I snitt sparar bolagets kunder 24 000 kr per år. 


Vill du sänka din månadskostnad för kortbetalningar?

Gör en prisjämförelse här på 2 minuter och spara upp till 40%

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *