Välkommen till direktsända Småbolagsjakten Live 27 november

Är du intresserad av att få insikt i flera mindre bolag? Under eftermiddagen och kvällen den 27 november har du möjligheten att träffa 12 intressanta småbolag. Du kan antingen vara med på plats i Stockholm eller titta på livesändningen i Facebookgruppen Aktier – Småbolagsjakten.

Bland de bolag som kommer att presentera märks bland annat: Nordic Iron Ore, Calmark, TBA, Lumito, iZafe, Divido VegofLund, ASTG och Toadman Interactive.

Plats: GT30, Bond, Grev Turegatan 30, Stockholm

Tid: Kl. 15.15 – 20.30 med efterföljande mingel. Eventet är indelat i tre pass. Under de två pauserna mellan passen serveras kaffe respektive öl/vin med tilltugg samtidigt som du ges möjlighet att prata närmare med bolagen.

Anmäl dig här

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *