Jag sippar på kaffet och funderar på livet. Huvudet dunkar lätt och jag mår lite illa. Det är jetlag. Jag kom hem från USA i förrgår. Börjat min morgon med meditation, troligtvis den viktigaste rutinen jag skapat den senaste tiden. Fast vissa dagar snoozar jag istället när klockan ringer, för det påminner mig om att inte fastna i något. Det påminner mig om det som är så otroligt viktigt i mitt liv, det jag alltid strävar efter men som också har ett högt pris. Frihet.

Det är över ett år sen jag skrev något hos Feminvest sist. Då stod jag inför en stor förändring i mitt liv. Vad jag inte visste var att jag var bara i början av kanske det mest händelserika året hittills i mitt liv. Men jag hade det liksom på känn, som om jag där och då visste att jag bara var i början av något.

Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag skall börja. Så här kommer en kort recap på vad som hänt det senaste året. Jag har fått sparken från vad jag trodde var mitt drömjobb, utbildat mig till PT, kostrådgivare och yogalärare, tagit steg för att kunna leva på mina passioner, gjort slut och flyttat isär, köpt nytt och skapat mitt eget hem, testat på kortsiktig handel på börsen, levt mina drömmar, spenderat en stor del av mina sparpengar, fått nytt jobb, blivit förälskad och fått mitt hjärta krossat, sagt hejdå till min mormor, skrattat och gråtit mer än nånsin, känt ångest och eufori och konstant levt i en känslomässig berg-och dalbana, fyllt 30 och firat en hel månad och lite till, rest till öst och väst, varit still och tyst men samtidigt i konstant rörelse. Jag har helt enkelt omvärderat allt i mitt liv och insett att jag aldrig är klar. Jag har aldrig jag känt mig så levande som nu och tacksamheten till livet är enorm. Men jag vet fortfarande inte riktigt var jag skall börja. Så för nu avslutar jag med att påminna er om att det aldrig bli rätt tidpunkt för förändringen så det är lika bra att köra nu!

Join the conversation

4 Comments

  1. Kloka ord av en klok person, Ida du är inspiration itself. Din positiva attityd, ditt driv, din anda – you go girl!

    1. Tusen tack för de fina orden, uppskattar det så! Otroligt glad och tacksam över den tiden vi hann jobba ihop Monica, short but sweet!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *